zelfoogst in de lente, zomer en herfst, pakketten in de winter
1017
post-template-default,single,single-post,postid-1017,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

zelfoogst-de-luxe

zelfoogst-de-luxe

Gezinnen met heel kleine kinderen komen er s winters moeilijk toe naar het veld te komen. Toch willen ze niet overstappen naar een pakkettensysteem. Ze genieten er in de lente, zomer en herfst zo van met de kinderen te komen oogsten.

Dit zette Birgit en andere CSA bedrijven aan het denken en zo bedachten ze het combi-abonnement:
-3/4e van het haar doe je aan zelfoogst en geniet je van alle voordelen (keuzevrijheid, omgeving, alles zien groeien, betrokkenheid..)
-tijdens de winter wordt 11X een pakket voor jou klaargezet

Omdat in de winter veel groenten al in bulk klaarliggen is de meerkost beperkt tot <2euro/pakket.persoon, oftewel 20 euro/volwassene en 1euroXleeftijd voor een kind.
Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat je van alle variatie die het veld biedt meegeniet.
De pakketten worden op DONDERDAGOCHTEND klaargezet, afhalen vanaf de middag. Best niet te lang wachten. LvD heeft nog geen vorstvrije ruimtes.
Als je al deelnemer bent aan zelfoogst kan je op deze extra service nog tot einde zomer intekenen. Er komt op de inschrijfpagina een optie om hiervoor in te schrijven.

naar de inschrijfpagina

Wil je je aandeel in de oogst? Naar april toe is er nog plaats voor 10 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.