Duwijck bloeit! start van de snijbloemenoogst
3180
single,single-post,postid-3180,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Duwijck Bloeit!

smart

Duwijck Bloeit!

Na 2.5 maand van voorzaaien, verspenen, uitplanten, schoffelen, wieden en bewateren door zorgzame Alexander zijn de bloemen klaar voor de eerste pluk! Dit zal in eerste instantie enkel kunnen op zondag tussen 10u en 14u, vanaf 14 juni, onder begeleiding.
De snijbloementeelt heeft extra grond, aankoopkosten en arbeid gevergd en zijn NIET inbegrepen in het gewone oogstaandeel groenten & kleinfruit.
De bijdrage is wel nog beperkt, omdat het een test- en leer-jaar betreft en er nog ruimte tot verbetering en uitbreiding is !
Heden vragen wij een bijdrage van 30 euro om 3X doorheen het seizoen een zondags boeket van 12 stelen te plukken (zie foto).
U kan storten op Land van Duwijck BE07 7360 2791 6866, met vermelding ‘bloemenbon+familienaam’,
of ter plaatse contant betalen
en krijgt een bon waarop Alexander 3X afvinkt.
De bloemenbon is ook geschikt als kado, er is ruimte voorzien om iets bij te schrijven en de nodige praktische info staat er ook op.
Maak iemand blij met een bloemenbon van Alexanders bloemenboerderij. Iemand, kan ook zijn: jij!

Wil je je aandeel in de oogst vanaf april? Er is in 2021 nog plaats voor extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt, heden enkel individueel op 1.5m afstand. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.