Duwijck bloeit! start van de snijbloemenoogst
3180
post-template-default,single,single-post,postid-3180,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Duwijck Bloeit!

Duwijck Bloeit!

Na 2.5 maand van voorzaaien, verspenen, uitplanten, schoffelen, wieden en bewateren door zorgzame Alexander zijn de bloemen klaar voor de eerste pluk! U vindt alle info en benodigdheden in curverbox (emmer, snoeischaar, …) op de bank bij de bloemen.
De snijbloementeelt heeft extra grond, aankoopkosten en arbeid gevergd en zijn NIET inbegrepen in het gewone oogstaandeel groenten & kleinfruit.
De bijdrage is wel nog beperkt, omdat het een test- en leer-jaar betreft en er nog ruimte tot verbetering en uitbreiding is !
Heden vragen wij een bijdrage van 30 euro om 3X doorheen het seizoen een boeket van 12 stelen te plukken (zie foto).
U kan storten op Land van Duwijck BE07 7360 2791 6866, met vermelding ‘bloemenbon+familienaam’,
en kan uit de curverbox een bon nemen waarop u zelf 3X afvinkt.
De bloemenbon is ook geschikt als kado, er is ruimte voorzien om iets bij te schrijven en de nodige praktische info staat er ook op.
Maak iemand blij met een bloemenbon van Alexanders bloemenboerderij. Iemand, kan ook zijn: jij!

Wil je je aandeel in de oogst vanaf april? Er is in 2021 nog plaats voor extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt, heden enkel individueel op 1.5m afstand. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.