witloof oogst in de kelder van zelfoogstdeelnemers
808
single,single-post,postid-808,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Witloof with love (and understanding)

en in haar keuken...

Witloof with love (and understanding)

Amper 3 weken na ophalen van de witloofpennen krijg ik de eerste berichten van de deelnemers aan zelfoogst, die een mini-landvanDuwijck-boerderijtje installeerden in hun kelder om de pennen te ‘forceren’: de witloof is gemaakt en wordt gesmaakt! De smaak is ‘niet te vergelijken met witloof uit de winkel’ :-)

Wil je je aandeel in de oogst? Volgend jaar is er plaats voor 40 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.