Kijk mee naar de oogst in oktober op pluktuin Land Van Duwijck.
886
post-template-default,single,single-post,postid-886,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

PARKEREN OP LAND VAN DUWIJCK? liever niet!

PARKEREN OP LAND VAN DUWIJCK? liever niet!

Parkeren op Land Van Duwijck? best niet
Parkeren op Land Van Duwijck? best niet
Lieve mensen,

Alhoewel deze ingang ingestrooit is met hakselhout wil ik toch  de gebruikers van fossiele brandstoffen vragen om niet via de Paaiestraat met de auto op het veld te komen staan, zeker niet als er veel volk verwacht wordt.
Neem je tijd voor een winterse wandeling en kom vanuit de N10 (steenweg Lier-Boechout-Mortsel-Antwerpen) de Duwijckstraat in (Renault garage Kerremans), parkeer je waar je niet meer door kan op het beton, en wandel voorbij de paaltjes rechts het veld op. Je komt dan eerst bij het kleinfruit te herkennen aan de vele hoge palen met achteraan nog 4 winterteelten. Loop via de achterkant over het veld met maisstoppel van de schapenboer naar de tunnels, je bent dan op het veld Paaiestraat, maar aan de achterkant.

Ben je per ongeluk toch door de Paaiestraat gekomen met de auto? Rij dan even door tot je achter Xeikon om kan rijden (Joseph van In straat)  en alsnog op de beton bij de paaltjes in de Duwijckstraat kan parkeren.

DANKUWEL