binnenhalen van de wintervoorraden deel 1
3250
single,single-post,postid-3250,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

meewerkdag september

meewerkdag september

Het eerste weekend van september is per definitie een schitterende nazomerdag, omdat wij op CSA Land van Duwijck dan de pompoenen rooien en de wet van Murphy niet geldt in september. 15 klussen hadden we opgelijst, maar we bleven maar afvinken, de hulp bleef maar komen. Omdat ik de focus-hulp op mijn camera nog steeds niet ontdekt heb, en ook niet overal tegelijk kon zijn, heb ik tot mijn spijt niet van elke klus goeie foto’s kunnen maken, maar u kan meegenieten van de sfeer.
BEDANKT ALLEMAAL, ook wie er niet bij was, maar wel koffie en cakejes bracht! BEDANKT voor de lekkere prei-hapjes die de avond tevoren gemaakt werden (het inspireerde mij voor de avonddis). ook BEDANKT wie al eerder op het jaar kwam en alvast BEDANKT nog komt in de toekomst voor het rooien van de volgende reeksen wintervoorraad.

tot ziens werkstertjes en darren, jullie waren weer fantastisch

Wil je je aandeel in de oogst vanaf april? Er is in 2021 nog plaats voor extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag op de OPENVELDDAG van 20 september een rondleiding en uitleg krijgt . Meer info vind je alvast onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.