lekkere restjes van seizoen 2017-2018
1071
post-template-default,single,single-post,postid-1071,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lekkere restjes van zonne-uren 2017

Lekkere restjes van zonne-uren 2017

Hoi mensen!
Een paar restanten van het seizoen 2017-2018 moeten dringend de deur uit:
ten eerste komt er bloem in de postelein in tunnel 1, gewoon afdraaien/afsnijden met steeltjes en al, verschillende plantjes uiteen halen, slechtste blaadjes verwijderen, thuis eens onderdompelen en klaar voor n slaatje, op n pizza, in een stoempje, n lasagna, of een restantje na t koken toevoegen aan n lentesoepje met prei-bloemkool-wortel.. Heel neutraal fris en zacht en boordevol ijzer en vit C. Zie vorig artikel voor meer achtergrond..
ten tweede heeft de ingekuilde witloof het na de warme dagen toch tot mijn verbazing nog goed gedaan, en hebben wij hem in onze opruimwoede gesneden.. In tunnel 1 of ervoor (frisser dan binnen). Afdekken aub. De groenere exemplaren (hebben licht gezien) kunnen msschn dienen voor soepje..

VANAF ZATERDAG NIEUWE OOGST voor wie (her)inschreef. Inschrijven kan nog voor een handvol gezinnen met instap in april!

Wil je je aandeel in de oogst? Naar april toe is er nog plaats voor 5 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.