Indian Summer Oktober 2018
2022
post-template-default,single,single-post,postid-2022,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Indian Summer 2018

Indian Summer 2018

Het is 1 november en het heeft een druppel geregend! We hebben ons dan toch in een lange broek gehesen, na weken van short en marcellekes. Wat waren die vele avonden van laaginvallend warm orange licht dat door de bladeren scheen van bloemkoolplanten en fijne pas opgekomen roggesprietjes mooi. Zo goed als elke werkdag eindigde met hetzelfde wonderlijke licht en ieder die je tegenkwam liep rond als in een droom. Je zou voor minder denken dat je droomt als ook de venkels, bloemkolen, wortels en selders dubbel zo groot en lang zijn als gewend terwijl de grond er bij het rooien van de planten bij ligt als klaargelegd om te planten. Maar op 25 oktober kwam dan toch een eind aan de legendarische 6 maanden durende zomer die begon op  1 mei… De zomer die ging, en 9 kippen en een haan kwamen, samen met een late herfstframboosgolf!
We nemen afscheid van de 6 gezinnen die gedurende een maand deelden in de weelde en magie, en hopen hen in april terug te zien!
KLIK op de FOTOs voor volledig formaat, tekst en uitleg

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.