dit was 2019
2997
post-template-default,single,single-post,postid-2997,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dit was 2019

Dit was 2019

De mooiste en meest typerende foto’s van 2019, .. Bloemkolen met nieuwjaar, eigen tractor, ongeziene stormschade over heel Vlaanderen , (geen foto’s, te pijnlijk), de wekenlang aanslepende apocalyptische aanblik, n vroege start in de vollegrond, met knikkende knietjes eerste eigen tractor-en grondbewerkingservaringen, EINDELIJK NIEUWE TUNNELS, koele & donkere maand mei, hulp van in stadstuin kamperende Steinerstudenten, nét genoeg regen eind juni om de zomer in te gaan, vader kidz ziek en mama op het veld dus van het ene sportkamp naar t andere, eerste hittegolf juli, late eerste tomaten, augurkjes, spaghettibonen, edamame-bonen, 2de hittegolf, komkommerplanten kreunen onder spint (typisch bij warmte), hulp van An, hulp van Liliane en van alle leden op werkdagen, voor ’t eerst prei-op-70cm & machinaal aanaarden, er even tussenuit, het-is-nodig, overrijpe charentaismeloenen bij terugkomst, 2 weken plukken plukken plukken, late hittegolf eind augustus, tomaten ziek,  n pracht van n Openvelddag, (nieuwe leden, n nieuwe dynamiek),… Stilaan komen de woelige wateren tot rust, de herfst is als land in zicht na n maandenlange oversteek, memorabele pompoenen- en aardappelrooi, vlotte en jolige knolselder- en witloofrooi, afscheid van Joost, prei van 1m30.
Together we stand.
HET WAS WEER PRACHTIG, BEDANKT AAN ALLE AANDEELHOUDERS in de oogst..!
We steken de lichtjes aan in de donkere dagen en kijk, daar lengen ze weer. Spoedig komt er weer terug groei in de tunnel, en begint alles van tevoren..
Nog even het buikspek wat voeden, een boek lezen en gezellig tafelen. Ik wens iedereen een fijne kerst en nieuw, 2019 mocht er wezen, en we klinken alvast op 2020..

Wil je je aandeel in de oogst? Er is nog plaats voor 2 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.