Dit was 2017 op pluktuin Land Van Duwijck.
523
single,single-post,postid-523,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dit was 2017

100_1220

Dit was 2017

Het veld is in rust, tijd voor breinwerk en klussen, en om even terug te blikken op een vruchtbaar jaar. 2017 was het jaar van de tunnels, late en diepe nachtvorst, de aanplant van het kleinfruit, de overvloed voor de eerste 30 gezinnen, zaaien in verschroeiend hete en droge aarde, wachten op water: water uit de lucht, water uit de grond, water dat door buizen stroomde, een onverwachte frambozenoogst en topoogst in het algemeen, en vertrouwen in elkaar en de grond. Kijk je even mee?

Wil je je aandeel in de oogst? Volgend jaar is er plaats voor 40 extra gezinnen! Schrijf je in december in voor het volgend landbouwjaar, met oogst vanaf april. Kom nu al eens kijken, je kan nu zien wat de herfst en winter brengt in een pluktuin. Wie komt krijgt een proefmand mee. Vul het contactformulier in met een woordje uitleg en Birgit doet de rest..Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.