Velt op het Veld
1775
post-template-default,single,single-post,postid-1775,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

50 ‘leden’ van Velt op het Veld

50 ‘leden’ van Velt op het Veld

Zondag 9 september, een recordaantal inschrijvingen voor een fietstocht van Velt groot-Mortsel, langs Land van Duwijck, Jack, die biogroentjes levert aan Boeren&Buren, en de Trommelhoeve, voor n biologisch ijsje. 50 man, zowel leden als niet-leden, moestuinders als niet-moestuinders…
Nu begrijp ik waarom de inschrijvingen voor de eigen rondleidingen op Openvelddag 16 sept niet los lopen. De mensen zijn via Velt tot bij ons geraakt. Bedankt Velt!

Wordt ook lid van Velt, Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren: ‘over Velt’

Het begin hopelijk van een meer innige samenwerking.. Velt geeft nu ook workshops ‘Samenkoken’, waar je leert om out-of-the-box te durven koken, te leren ‘improvisatiekoken’, een noodzaak om ook in je keuken mee te kunnen met de dynamiek van de seizoenen in je tuin of CSA-veld.
Meer hierover op: https://www.velt.nu/samenkeukens en https://www.velt.nu/node/65645
Ben je als CSA-lid geïnteresseerd, laat het weten. Als er voldoende interesse is om een groep te vormen kan ik met Velt zoeken naar een mogelijke keuken en leraar.

Zin om mee deel uit te maken van deze CSA? Kom op 16 SEPTEMBER naar de OPENVELDDAG. Om 14u en 15u is er rondleiding en om 18u potluckbuffet, ook voor nieuw geïnteresseerden, of vrienden en familie. Kijk in ‘oogstnieuws’ naar artikel met inschrijflinks.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.