rauw geschaafd rode kool recept
2131
post-template-default,single,single-post,postid-2131,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

rode kool rauw

rode kool rauw

Is een rode kool wat veel voor u of uw gezin? Schaaf dan alles maar gebruik
slechts een deel voor de heerlijke herfstschotel met appeltjes (scheutje azijn bij de rode kool doen!),
en een deel om als rauwkost te eten.

Ziehier een recept van Karen alweer:

heel fijn snijden / schaven met mandoline:
-rode kool
+eventueel:
-witte kool of spitskool of chinese kool
+eventueel :
geraspte worteltjes

+ zonder fout:
-gehakte sjalotjes (of zo)
-peterselie / bieslook / pijpajuin

1/2 dag tot 4 dagen laten trekken in mengsel van:
mosterd, honing, olijfolie , fijne azijn, limoen/citroen-sap, pezo (wat dat ook mag zijn), zout&peper

SUCCES VERZEKERD!

Zin om mee deel uit te maken van deze CSA? Kom naar één van de INFOMOMENTEN in nov, dec, jan of feb. Zie homepage.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.