22 nov rode kool rauw
Geplaatst op 17:25h
in Geen categorie
Is een rode kool wat veel voor u of uw gezin? Schaaf dan alles maar gebruik
slechts een deel voor de heerlijke herfstschotel met appeltjes (scheutje azijn bij de rode kool doen!),
en een deel om als rauwkost te eten.
Ziehier een recept van Karen alweer:
heel fijn snijden / schaven met mandoline:
-rode kool
+eventueel:
-witte kool of spitskool of chinese kool
+eventueel :
geraspte worteltjes
+ zonder fout:
-gehakte sjalotjes (of zo)
-peterselie / bieslook / pijpajuin
1/2 dag tot 4 dagen laten trekken in mengsel van:
mosterd, honing, olijfolie , fijne azijn, limoen/citroen-sap, pezo (wat dat ook mag zijn), zout&peper
SUCCES VERZEKERD!
Zin om mee deel uit te maken van deze CSA? Kom naar één van de INFOMOMENTEN in nov, dec, jan of feb. Zie homepage.