januariblues
743
single,single-post,postid-743,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Januariblues

na regen komt

Januariblues

Dit was januari… Nog meer donkere druilerige dagen als december en toch al wat licht in de duisternis. De natuurelementen wrikken nog eens goed aan de fundamenten: zit het nog goed daar met de motivatie? Eens kijken of die tegen een stormpje bestand is. Tunnels uit model maar motivatie alive and kicking! 10 mensen kwamen te hulp, zo kwamen de werkzaamheden niet te veel achterop. Want als de hazelaar al bloeit is het tijd voor het eerste zaaien in de tunnels, nog gauw kalken, veld opruimen, pootgoed sjalot, look, ui en aardappel nu echt bestellen snel snel snel. De bezoeken van de leden aan het veld zijn hartverwarmend. De pastinaak werd al lang erg gesmaakt maar de boerenkool, bietjes, rammenas en postelein zijn nu ook definitief ingeburgerd! Tijdens de ergste regenval stond er regelmatig geoogste prei en pastinaak klaar, naast de bewaarknolletjes in tonnen, als een hart onder de riem. CSA is warme landbouw…schrijf nu in voor seizoen april 2018-maart 2019 of lees eerst voor meer info meer over de bijdrage 2018-2019.

Wil je je aandeel in de oogst? Volgend jaar is er plaats voor 40 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.