bio-nieuws
1250
post-template-default,single,single-post,postid-1250,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

nu inschrijven voor instap vanaf 1 juni aan -1/6e van de jaarbijdrage

nu inschrijven voor instap vanaf 1 juni aan -1/6e van de jaarbijdrage

5 gezinnen extra kunnen nog inschrijven om mee te delen in de oogst vanaf 1 juni. Dat kan via de inschrijfpagina  waarop de bijdrage is aangepast aan deze verlate instap. Omdat 1/6e van het jaar dan om is, is de bijdrage ook 1/6e minder voor alle leden van het gezin, dus bv 267,7 ipv 320 euro. Via een mailtje kan je vooraf aan inschrijving of erna afspreken met mij op het veld en al een eerste mand ter kennismaking oogsten. Voor wie de drempel voor een engagement van een jaar te hoog was kan een verlate instap uitkomst bieden.
Voor gezinnen met beperkte financiële draagkracht is een afwijking naar onder met 7% toegestaan, mits andere gezinnen 7% meer geven (principe van prijsvork).
Tijdens een vakantie kan een vervanger gestuurd worden, mits je hem/haar zelf introduceert in het oogsten en het aan mij meldt.
Vertel het voort!
groe(n)tjes (venkel, sla, pijpajuin, peterselie, spitskool, ruccola, babypaksoi, koolrabi, peultjes) én aardbeien vanwege

Birgit

Wil je je aandeel in de oogst? Er is nog plaats voor 5 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.