Duwijck bloeit! Zomer2020
3678
post-template-default,single,single-post,postid-3678,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Duwijck Bloeit! eindelijk…

Duwijck Bloeit! eindelijk…

Na een koude lente waarin het lang wachten was op de bloemen komt er nu uit al dat groen plop plop plop prachtige kleuren en vormen tevoorschijn. Dit jaar investeerden we in heel veel verschillende zaden en bollen, je vindt dus van alles in kleine hoeveelheden op het veld. De sierui kwam jammer genoeg bijna alleen open, maar nu komt er elke dag iets nieuws in bloei. Hier een beeld van de bloemen in knop dus te oogst, een week geleden, but as-we-speak ziet de tuin er alweer heel anders en diverser en kleurrijker uit, met oa Duizendschoon, Tuinridderspoor, Scabiosa bijna… Het is nu echt de tijd om na de tulpen en Narcissen, weer eens te passeren voor n vroeg-zomers boeket.

!! margriet en korenbloem: als je een enkele tak (zonder splitsing) knipt mag je deze tellen als n 1/3e steel, je mag deze dus gebruiken om je boeket volume te geven. Ook Phacelia van bij het laagstamfruit kan je extra toevoegen als opvulling.

!! wil je wat bijstand, geef dan n seintje: 0496 35 33 97

!! alles wat in bloei is of ‘op bloeien staat’ (knop op punt v openkomen) is te pluk.

bloemenbonnen? 30euro storten op rek Land van duwijck cvba, voor
3 boeketten van 14 stelen
of
2 van 21 stelen
enkele korenbloem en margriet takjes tellen als 1/3e steel

Veel plezier!

Wil je je aandeel in de oogst vanaf april? Er is in 2022 nog plaats voor extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt, heden enkel individueel op 1.5m afstand. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.