Dit was 2020...
3549
post-template-default,single,single-post,postid-3549,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dit was 2020

Dit was 2020

Dit was 2020, een jaar van verbinding en gemis. Van grenzen en eindigheid, van beklemmende realiteit. De herontdekking van de essentie: zorg, geneeskunde, moeders, frisse lucht, het landschap, lokaal geteeld voedsel, de chauffeurs, de rekkenvullers, de leraars. Sinds lang zagen de boeren, de bossen en de bergen zoveel mensen, zoveel kinderen, op zoek naar ‘de elementen’. CSA bewees zijn veerkracht: ‘nooit eerder’ leefden we met zoveel van eigen teelt, door het extra werk te helpen opvangen en gevarieerder te eten. Peultjes, raapjes en schorseneren in de spotlights!
Collectief denken en handelen … 2020, een jaar om uit te leren en nooit te vergeten. Een goede oogst en veel C, S en A gewenst in 2021!
Veel beterschap voor de (voedsel)kunstenaars en de grootouders…

Wil je je aandeel in de oogst vanaf april? Er is in 2021 nog plaats voor extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt, heden enkel individueel op 1.5m afstand. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.