dit was 2019
2300
post-template-default,single,single-post,postid-2300,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dit was 2019

Dit was 2019

De mooiste en meest typerende foto’s van 2019, .. Bloemkolen met nieuwjaar, eigen tractor, hevige storm die menig CSA-boer tot tranen bracht, géén foto’s van het gevolg, te pijnlijk, de wekenlang aanslepende apocalyptische aanblik, n vroege start in de vollegrond, met knikkende knietjes eerste eigen tractor-en grondbewerkingservaringen,  NIEUWE TUNNELS!, koele & donkere maand mei, late tomaten, augurkjes, spaghettibonen, edamame-bonen, hittegolven, vader kidz ziek, mama op het veld, van het ene sportkamp naar t andere, nét genoeg regen om alles aan de groei te houden, hulp van An, hulp van Steinerstudenten, hulp van Liliane en van alle leden op werkdagen, voor ’t eerst prei-op-70cm & machinaal aanaarden, memorabele pompoenen- en aardappelrooi, memorabele knolselder- en witloofrooi, afscheid van Joost.
HET WAS WEER PRACHTIG, BEDANKT AAN ALLE AANDEELHOUDERS in de oogst..!

Wil je je aandeel in de oogst? Er is nog plaats voor 2 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.