Dit was 2017 op pluktuin Land Van Duwijck.
618
single,single-post,postid-618,single-format-standard,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dit was 2017

koudeschotel_duwijck

Dit was 2017

Zien groeien doet eten! Alle leden kunnen beamen dat je meer én gevarieerder groenten gaat bereiden als je verbonden geraakt aan een eigen (maar gedeeld met 50 andere gezinnen) groentenakker. Dat is verrassend voor buitenstaanders. Wat ook verrassend is is dat de blik van de kinderen op de groentenweelde ook verruimd en ook hen avontuurlijker en enthousiaster maakt aan tafel. De ervaring van het plukken? Het effect van grenzen te stellen misschien? De grenzen die de natuur stelt te volgen? Dus geen tomaten in december, maar wel spinazie op 10 verschillende manieren, je favoriete rode bietjes bereiding vinden,  lasagne beginnen maken met warmoes ertussen of andijvie.. Dit was 2017, op ons bord..

Wil je je aandeel in de oogst? Volgend jaar is er plaats voor 40 extra gezinnen!  Vul het contactformulier als je graag een woordje uitleg op het veld krijgt.Of schrijf je al meteen in via de website. Meer info vind je onder de rubriek ‘veelgestelde vragen’.

Zin in een proefmand? Neem contact met ons op en kom zeker eens langs.